Sankt Hans

Skt. Hans 1999 Traditionen tro mødtes vi ved Strandmølle Kroen på Strandvejen nord for Tårbæk.
Der blev godt fyldt op på plænen efterhånden som alle ankom.
René ved grillen Mens der blev dykket var grillmester René travlt optaget med at tilberede maden. I år stod menuen på hel grillet mørbrad, med salat og flutes. En enkelt havde taget sin egen folie indpakkede fisk med, det så også lækkert ud. Der manglede selvfølgelig ikke ristede røde til kartoffelsalaten.
Det hele blev skyllet ned med vin og danskvand.
Maden nydes Det var ikke kun dykkerne, der kom for at få en aften sammen. Hele familien er samlet på tæppet, så alle kunne hygge sig sammen i den lune aften.
2 friske brødre har nydt et dejligt dyk.

Så er det bare af med udstyret, ind under det varme vand i Rødspætten og op til grillen efter maden.
Alt er klar til en hyggelig aften.

Tommy vil have mere mad Tommy kunne ikke få nok af maden.........
Hygge snak under middagen Hyggesnakken gik omkring et af de faste borde, hvor der var dækket op.
Dykkere ved et lidt specielt bord Heldigvis er dykkere et iderigt folkefærd, specielt når det drejer sig om energiindtagelse efter et dyk.
Er der ikke plads ved bordet kan man da heldigvis selv arrangere sig - SKÅL.
Snakken går lystigt Ingen vind, fladt vand og et bord fyldt med mad og drikke. De rette omgivelser til hyggesnak og delen erfaring.
Udsigt over vandet Som sædvanligt var der også mange både ude at nyde den dejlige aften. Ind i mellem kunne man ønske flere havde lært om dykkerflaget, men med gummibåden lykkedes det at få de fleste til at holde en rimelig afstand til dem under vandet.
Skt. Hans bål Aftenen sluttede sædvanen tro med bål forberedt af Strandmølle kroen og en enkelt sprød røst sang midsommersange.

Information om rejseforsikring

Øresmerter på grund af rengøring

Rejsebeskrivelse fra dykkerrejse til Palau

Checklisten du bør gennemgå inden din næste rejse